mandag den 31. oktober 2011

Tester



Jeg tester lige

Blogger problem

Nu har jeg haft bloggen i 5 måneder, og en hel ny fantastisk verden har åbnet for mig. Jeg er blevet rigtig glad for min lille blog, når jeg kommer hjem glæder jeg mig altid til lige at komme ind og se om der har været noget aktivitet og om der er kommet nye spændende indlæg på min blogroll. Jeg prøver på selv at lægge mindst et nyt indlæg ud hver dag, for at holde bloggen dynamisk og spændende. Jeg syntes det er så dejlig at have et sted hvor jeg kan samle alle de dejlige oplevelser jeg har med æblepige, et sted hvor jeg kan gemme billeder af de ting jeg laver og dele ideerne med jer, at jeg har et sted jeg kan gå tilbage til og mindes alle de positive ting som sker i min hverdag, hvor man ellers tit kan komme til at fokusere på stress, rod og ikke færdiggjorde opgaver. jeg er også glad for alle de søde nye mennesker jeg har mødt og lært at kende gennem bloggen og Jeg er så positiv overrasket over at så mange har lyst til at læse med, og jeg er lykkelig for at så mange af jer giver jer tid til at skrive en kommentar. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg har startet denne blog, og det har i en stor andel i kære læser, fordi i er med til at skabe liv herinde på bloggen, mange tak for det.
Jeg har dog et problem, et stort problem som har fulgt mig helt fra starten og som det ser ud til at jeg ikke kan slippe af med. Det er et problem som desvære dræber meget af min motivation til at blogge, desvære så meget at hvis der ikke kommer en ændring, er jeg bange for, at jeg med tiden helt mister motivationen.
Det handler om at mine indlæg ikke bliver offentliggjort før mange timer efter jeg har lagt dem på bloggen og ofte først dagen efter. De bliver vist på min blog med det samme jeg har udgivet, også sådan at i kan se det, men de vises ikke på blogrolls før mange timer efter og ja tit først dagen efter, det handler ikke om at jeg ikke har indstildet tid for udgivelse, den står på automatisk. Jeg syntes der er rigtig ærgerlig når man kommer hjem, har travlt med en masse der skal gøres, men alligevel lige prioritere at skynde sig at lægge et indlæg ud, for så mange timer senere at finder ud af, at ingen har set indlægget, fordi bloggen stadig figurere nederest på blogrolls, hvor der står at det er flere dage siden jeg har lavet nyt indlæg. Det er rigtig ærgerlig for det er jo netop det at folk ser og læser ens indlæg, der er med til at skabe liv på bloggen. Jeg skal lige sige at det ikke er hver gang det sker, nogle gange kommer jeg ind i perioder hvor den kommer på med det sammen næsten hver gang, men andre gange er jeg inde i lange perioder hvor den altid først kommer på dagen efter. fx udgav jeg et indlæg kl. 17.22 og den er ikke kommet på endnu her kl. 23 Jeg har ledt efter et sted hvor man kan kontakte blogger om problemet, men det kan jeg ikke rigtig finde nogen steder.
Er der nogle af jer derude der har samme problem, eller som har et forslag til hvad jeg kan gøre ved det, så vil jeg rigtig gerne høre om det.

søndag den 30. oktober 2011

En hektisk uge

Det har været en susende travlt uge for mig, en af de uger hvor jeg har været bagefter konstant. Ugen startede med syg æblepige og en masse logistik arbejde med hvem der skulle passe, alt for lidt nattesøvn, den lille stakkel får altid undt i ørene når hun er syg. Så glemte jeg et foredrag men Lola Jensen, veninden ringede 10 efter start og spurgte "hvor er du" øøh jeg er på parkeringspladsen om 10 min :) og sådan har min uge bare fortsat. Heldigvis slutter ugen mere roligt, æblepigen er frisk igen og jeg kommer ikke forsent mere, faktisk kom jeg en time fortidlig til mødregruppe møde idag, jeg havde glemt at stille tiden om :)  Grundet denne hektiske uge, har der også været lidt stille på bloggen og jeg har ikke fået kommenteret så meget rundt på jeres ellers mange spændende indlæg og svaret på alle de søde kommentarer herinde, det beklager jeg.
I går var jeg så i Fredericia til Kreative dage, en heltigennem skøn dag med masse inspiration, gode ideer og ønsker om kommende projekter, jeg fik også købt lidt med hjem. Rigtig fin papir, hækleopskrifter og masking tape fra Ønskefe.dk og garn fra Tante Grøn, det skal bruges til at hækle de fine flag fra Karen Klarbæk.
Jeg fik også et par bøger med hjem i tasken, Tina Dalbørges Førstehjælp til fantasien og Maja Hansens Flere hæklede dyr, rigtig gode bøger som jeg glæder mig til at komme i gang med.
Til sidst skal i lige se denne fine hårbøjle, jeg kunne slet ikke stå for den, syntes den er så fin. Det er Bente der har garnbutikken geilsk.dk Hun havde en stand på messen og havde denne fine hårbøjle i håret, mens hun gik rundt og solgte garn.                

fredag den 28. oktober 2011

Vinderen af give away, fundet


Først vil jeg takke mange mange gange til alle dem som har deltaget, jeg syntes det er helt overvældende, men jeg er super glad for, at så mange havde lyst til at deltage. Dejlig at så mange også har lyst til at følge med på bloggen fremover, tak for alle de søde kommentarer, jeg har læst dem alle. Det bedste er næsten alle de  links jeg har fået, til nye rigtig fine blogs som jeg slet ikke kendte i forvejen, jeg glæder mig til at komme rundt til jer alle.
Det er jo første gang jeg prøver det her, så ingen erfaring. Jeg har skrevet lange lister med alle blog navnene og lod nummerer, for derefter at bruge RANDUM. ORG til at vælge det rigtige nummer, sikke et arbejde. R.O. valgte så lod Nr. 2 så jeg kunne have sparet alt arbejdet med de lange lister, heltsikke en erfaring rigere til næste gang :) Jeg kan desvære ikke finde ud af at kopiere billedet, så der må i stole på mig.
Bag lod Nr. 2 gemmer sig RetroRejen  Tillykke jeg håber du bliver glad for sengetøjet. Send mig en mail med adresse, så sender jeg sengetøjet videre til dig.

torsdag den 27. oktober 2011

2 Smølfe pakker


Jeg har modtaget 2 rigtig fine Smølfe pakker i dag, i den ene pakke var der noget rigtig fint Smølfepapir som jeg har købt inde hos Kirkesjov. Jeg kunne altså slet ikke stå for det fine gamle Smølfe papir, og jeg må siger, efter jeg har fået det hjem er jeg bare endnu mere vild med det. Jeg ved ikke helt endnu hvad jeg vil bruge det til, men får helt sikker en god ide når jeg har gået og kigget på det en tid. I den anden pakke var min fine Give away som jeg vandt inde hos Malenes Hverdage. Jeg er bare så glad for at jeg har vundet netop denne give away, for det bringer bare så mange minder, da jeg selv spiste med et ligende stel da jeg var lille. Jeg kan huske jeg også havde et krus til at drikke af der passede til stellet, sådan et krus vil jeg rigtig gerne finde igen. Skulle der være nogle derude der har et krus eller to de kan undvære er jeg meget interesseret i at bytte eller købe.

tirsdag den 25. oktober 2011

Heldige mig

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, er jeg i fuld gang med at skære firkanter til et tæppe, det giver jo som bekendt rester, og nogle af dem har jeg lige syet et par hjerter af. jeg syntes de er super søde og bliver nok hængende som en del af den kommende julepynt.


Jeg har modtaget en rigtig fin overraskelse pakke i dag, jeg vidste godt noget var på vej, men hvor blev jeg glad da jeg så at dette fine Disney stof i pakken. Jeg er helt vild med den gule bagrund, samt at der er nogle af de figurer med som man ikke ser så tit. Det er søde Anne med bloggen LaRaLiL der havde set at jeg samlede på Disney stof og tænkte, at jeg måske kunne få noget spændende ud af det her stykke, om jeg kan, jeg har allerede en ide, så nu mangler jeg bare lidt tid så skal i se, mange mange tak Anne.

Og sørme om jeg ikke var heldig igen at vinde en Give away, en helt suveræn fin en af slagsen. Jeg har selv spist af et stil magen til, da jeg var barn og har bare været så ærgerlig over at det er røget ud, så da jeg så man kunne vinde det i en give away inde på Malenes fine blog, Malenes Hverdage måtte jeg jo straks deltage. Jeg har virkelig håbet og ønsket og jeg fik helt undt i maven af ren lykke, da jeg så at jeg var den heldige vinder. Jubii for en god dag det har været i dag, selv om den startede rigtig skidt med æblepigen der på anden dagen havde 41 i feber og selv om vi havde fået mormor til at hygge om hende i dag, måtte vi alligevel tage hjem fra arbejde og søge læge. Hun har det heldigvis lidt bedre, og nu håber jeg bare den lille stakkel kan finde roen til at sove igennem hele natten.
(Jeg har lånt billedet af Smølfe sættet inde ved Malene, håber det er ok Malene)

mandag den 24. oktober 2011

Nogen der vil med

Nu er det snart tid til lidt kreativ inspiration igen og måske får jeg mødt nogle af personerne bag nogle i forvejen kendte blogs, måske møder jeg personer med blogs som jeg slet ikke kendte i forvejen, eller måske  er jeg så heldig at mødes med nogle som slet ingen blog har, men som læser med rundt omkring i blogland. Uanset om i er kendte eller ikke kendte, med blog eller uden blog, så vil jeg rigtig gerne mødes med jer og jeg vil blive rigtig glad hvid i kommer og siger hej hvis i ser mig, jeg skulle være til at finde i år, jeg bærer nemmelig badge med mit blognavn. Det er energi bomberne Tina og Karen, der har gjort det lidt nemmere for alle os blogger at mødes, de har en stand hvor de viser nogle af alle deres krea ideer og fortæller om alt det dejlige ved at dele sine ideer på bloggen. Har du en blog og har du også lyst til at få en badge så skynd dig ind til Tina, skriv en kommentar i hendes indlæg her og hun laver en badge til dig også. 
Er der nogle af jer som læser med her, blog eller ikke blog, som har lyst til at køre med fra Viborg, så kører jeg lørdag morgen og forventer at være der det meste af dagen. Skriv en kommentar eller send mig en mail, jeg har 3 pladser i bilen og det kunne være super hyggelig med lidt selskab i bilen. 


søndag den 23. oktober 2011

Måske et tæppe

Jeg var så heldig at vinde en masse lækkert retro stof i en give away hos Pils verden for noget tid siden. Blandt det meget lækre stof, var en lille stabel med firkanter klippet og klar til en baby dyne betræk. Men da æblepigen sover med junior dyne om natten og jeg satser på hun kan passe voksi posen i barnevognen igen denne vinter, har jeg leget lidt med hvad jeg så kunne bruge stoffet til i stedet for. Stoffet er klippet i fine blå og grønne farver,  tror det ender med jeg tilføre lidt lyserød for at gøre det lidt mere piget og så sy et tæppe ud af det i stedet. Jeg er helt vild med stoffet og farverne, og med lidt lyserød imellem tror jeg det kan blive et super fint hygge tæppe til Æblepigen.

ja så her er lige et par billeder af hvordan stuegulvet og køkkenboret så ud i formiddags, lige indtil det blev alt forgodt vejr og vi måtte ud og nyde resten af søndagen. Håber i også har haft en skøn weekend og er klar til endnu en uge.


lørdag den 22. oktober 2011

Efterårs stemning

I dag er dagen gået med skov tur og besøg, vi har hygget og nydt det gode vejr. Det er blevet efterår, og  haven falmer på den helt rigtige måde. Jeg syntes det er så fint når alle bladene på træerne skifter farve til de gule og røde farver, de sidste æbler ligger under træerne og roserne er afblomstret, der er nu kun hyben tilbage. Jeg har lige taget lidt af efterårs have stemningen ind i stuen, så vi kan nyde de fine farver og duften af friske æbler. God lørdag aften til jer, mon ikke min kommer til at gå med lidt krea syslerier.


fredag den 21. oktober 2011

Gul og orange

Gul og orange, bare fordi det er nogle af mine yndlings farver for tiden, altså lige med undtagelse af de perioder hvor jeg har lyst til at skifte alle farverne herhjemme ud med pastel farver :) Men de perioder kommer jeg som regel hurtig over igen, og så vender jeg tilbage til gul og orange igen. Jeg syntes de er sådan nogle glade og varme farver, alt skal ikke være i de farver, så bliver det for meget, men de passer godt sammen med rigtig mange andre farver, og sammen skaber de den helt rigtige retro stemning herhjemme.

Sidst jeg var forbi genbrugsen fandt jeg denne kartoffel varmer, en Erik Kold bøtte af de store og et glasfad uden kanter, perfekt til at stille cupcakes på. Alle mine fade har sådan en kant rundt der skråner og så kan der faktisk kun stå 5 cupcakes på selv om det er et stort fad, denne her er helt flad så den er helt perfekt.

Lidt mere gul og orange, bare fordi det er fint og et græskar som snart skal udhules.
God weekend til alle 

torsdag den 20. oktober 2011

DIY hårbøjler

Vi har lavet hårbøjler i børnehaven i dag, jeg syntes de er blevet rigtig fine og jeg vil gerne dele ideen med jer. Jeg har lavet det med piger på 4-5 år, pigerne har laver rigtig meget selv, men vi voksne har støttet og lavet sløjfen og limet det der skulle limes med  lim pistol. Det er klart jo ældre pigerne er des mere kan de lave selv og jeg tror det er en super project til de lidt ældre piger også.

Jeg har brugt alm. plastik hårbøjler som kan købes i de fleste krea butikker,
dobbelt klæbende tape,
lim pistol
stof gave bånd
pynt fx. HAMA perler
Man tager det dobbelt klæbende tape og klistre på ydersiden af hårbøjlen. Derefter vikler man gavebåndet rundt om hårbøjlen, det kommer til at side fast på tapet og hårbøjlen, de fleste af pigerne kunne godt selv vikle rundt.
Så er hårbøjlen færdig til at blive pyntet, vi har brugt sløjfer lavet af gave bånd som vi har limet fast med lim pistol, herpå har vi limet Blomster på bla. lavet af HAMA perler, derefter har pigerne pyntet med de der små Hindi sten, men her er det jo kun fantasien der sætter begrænsningen. Det kan blive en hel krea project i sig selv at lave pynt til hårbøjlerne, som man så kan gemme og sætte på hårbøjlerne en anden dag.

Her er nogle af de færdige hårbøjler, jeg syntes de er blevet super fine, men det bedste af det hele var at se de stolte piger med deres færdige hårbøjler, de var ikke til at slæbe væk fra spejlet :)



onsdag den 19. oktober 2011

Retro Disney stof




Jeg har lige fået nyt Disney stof til samlingen, det kommer samme sted fra som bøgerne jeg skrev om i mit tidligere indlæg. Noget af det er junior betræk og andet er voksen betræk, noget skal klippes og syes om, noget af det kan jeg ikke nænne at klippe i, det bliver brugt som det er. Jeg er speciel vild med det på de to første billeder, det første billede hvor Fedtmule flyver ballon og Pluto springer faldskærm, er jeg glad for fordi både manden og jeg har sprunget faldskærm, det var også i faldskærms klubben vi mødtes første gang og æblepigen har allerede været med i faldskærms klubben flere gange, så hun syntes det er rigtig sjovt at Pluto springer faldskærm. Det på nr 2 billed syntes jeg er så fin og har det helt rigtige gamle look, og motivet er så fin.  

tirsdag den 18. oktober 2011

Nye bøger til boghylden

Jeg har lige fået 4 nye/gamle disney bøger hjem, bøgerne er mine egne, fra da jeg selv var lille og jeg husker dem så tydelig. Efter jeg selv havde læst dem mindst 1000 gange, har min lillebror haft dem, derefter har de været lånt ud til mine fætre, og nu har jeg så lige fået dem tilbage. De er blevet læst af 5 børn og æblepigen er nu 6.ejer af dem. Det kan godt ses på dem, men selv om de er slidte syntes jeg de er præsis lige så skønne som dengang. Æblepigens favoritter for tiden er Fedtmule og Pingu så det var ren lykke, jeg er dog lidt øm om dem, så indtil hun bliver lidt større bliver de kun læst sammen med en af os voksne. Hvem ved måske hvis vi passer rigtig godt på dem, kan næste genration også få glæde af dem. Lige nu står de og pynter på boghylden på æblepigens værelse, jeg syntes der er noget helt specielt ved de ting man selv har leget med som lille, der er så mange gode minder forbundet med det. Der bliver bestemt også lavet meget fint legetøj og skrevet mange gode bøger i dag, men  jeg syntes desvære også der bliver masseproduceret en masse plastik skrammel som ingen værdi har, som hverken er stimulerende for børnenes udvikling eller smukt at se på. Så er det godt når man kan hente nogle af de gamle ting frem igen, enten fra sine egne gemmer eller fra andres.



mandag den 17. oktober 2011

Sæbebobler

Sæbebobler er sjove både for voksne og for børn og så et er de total fotogene. Eller man kan sige at de er gode til at få små lopper til at stå stille, lige præsis lang tid nok til at man kan tage et billed, noget jeg ellers syntes kan være lidt svært men en æblepige med krudt i numsen. Jeg har givet mig selv et foto kursus som strækker sig over nogle gange her i efteråret, en god investering syntes jeg, og sidste gang legede vi med potræt fotografering, så advarsel her kommer en hel del billeder af æblepigen og sæbebobler.







søndag den 16. oktober 2011

Ny/gammel stol og lampe til stuen

for Ca. en uge siden var jeg lige en smut forbi en af de lokale retro genbrugs salg, der fandt jeg denne stol, skammel og den lille orange magnet lampe. Det var lige sådan en stol jeg havde ledt efter længe, så jeg var ikke i tvivl da jeg så den, den skulle med hjem. Manden som solgte den sagde at jeg var rigtig heldig, for han havde lige haft besøg af en opkøber som sender til USA og han ville også have stolen med, men måtte lade den stå, da han desvære ikke havde plads til den i bilen, heldig for mig. Nu har jeg så fået stolen, skammelen og lampen på plads i stuen, og jeg syntes det er blevet lige som jeg havde håbet på. Den står foran fjernsynet og er mandens foretrukne plads, meeen jeg tror nu også det kan blive en rigtig god hækle/strikke stol.




lørdag den 15. oktober 2011

Lidt mere fra Ferm Living

Jeg har krea hygget med æblepigen her til formiddag, Jeg har lavet billeder af tapet og æblepigen har leget med HAMA maxi perler. Det vil sige sætte dem på blade og pille dem af igen, så ingen fin perle pladeting til mor endnu, jeg venter stadig tålmodig/utålmodig. Mine billeder har jeg lavet af tapet fra ferm living,  jeg har skåret billedet ud og limet det på papir fra Rie Elise Larsen, super nem og ideen har jeg fra hende her.

Lige nu har de fået plads på bog hylden på æblepigens værelse, de skal hænges op på vægen når jeg lige får tid, så bøgerne kan komme tilbage på hylden. Denne opstilling var kun for lige at få taget nogle billeder, men jeg syntes nu det ser meget fint ud alligevel og de passer jo sammen med tavlen, så måske de skal hænge på vægen ved siden af.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...